Començareu al repte 1, on una treballadora de l'organització vos explicarà el que heu de fer per aconseguir desbloquejar els altres reptes. Haureu de fer les activitats propostes per poder pujar de nivell a l'organització.

En total hi ha 6 missions. Començareu, tenint el nivell  novell i haureu d'intentar arribar a súper agent climàtic per poder tenir un paper important a l'organització. Tindreu unes dades que posarà el mestre per anar passant de repte.

 

Cada repte superat avançareu un nivell en l'organització. A més, aconseguireu punts per les activitats de cada repte, si heu treballat seguint les normes de la classe, el nivell de ruidòmetre que tenim, utilitzant correctament les funcions dels rols cooperatius, tenint en compte les rúbriques de mapa mental, expressió oral i lapbook. Aquests punts podreu canviar-los per cartes que vos podran salvar de molts apurs, fer-vos passar un temps molt agradable en classe e inclòs vos podran ajudar a controlar alguns elements de l'aula.

Si ha passat la data establida per al repte i no heu conseguit les claus per a passar a l'atra missió no pujareu de nivell i no obtindreu cap punt per aconseguir les cartes.

Com es juga?

Com s'aconsegueix pujar de nivell o les cartes després de cada repte?

Aconseguint passar de repte en el temps establit i tenint en compte tot el que he dit en els paràgrafs anteriors.